Wat is de missie van Spirit?

Spirit is een drieluik rond healing (genezing), transmissie (mediamieke gaven zoals helderziendheid, helderwetendheid en telepathie) en manifestatie (van het onzichtbare naar het zichtbare) met als doel oude vastgelopen energieën binnen systemen te transformeren naar nieuwe entiteiten en zo de inner flow, balans en de connectie met een universele waarheid te herstellen.

Spirit verdiept zich in de mystieke wijsheden van leven en dood als zich steeds herhalende cycli die onlosmakelijk verbonden zijn aan het leven.

Het is onze missie om vanuit spiritualiteit en het antroposofische gedachtegoed het hier en nu en de hedendaagse maatschappij te verrijken, te inspireren en te voeden en zo een voorwaarde te creëren voor persoonlijke en maatschappelijke gelijkwaardigheid.

Wat doet Spirit?

Spirit is bezig met het samen begrijpen en onderzoeken van disbalans en het healen daarvan op persoonlijk, interpersoonlijk en gemeenschappelijk niveau. Dit doen we door middel van ervarings- en belevings methodieken die dienen om bewustwording te creëren en bewustzijn te verruimen. We begeleiden hierin naar inzichten, herstel en verwerking.

Methodologie

1. Reading fase. We werken hierbij zowel met het zichtbare als het onzichtbare van de situatie of het probleem dat zich aandient. Dit om dieper te kunnen voelen wat de onderliggende mechanismen hiervan zijn. Intuïtie is het leidend principe in deze fase van anamnese.

2. Healing fase. In deze fase doen we beroep op oude natuurwijsheden en nieuwe methodieken zoals o.a. sofrologie.

3. Manifestatie fase. Dit is een transformatieproces vanuit vrije wil naar verantwoordelijkheid, onafhankelijkheid en vrijheid.

Wat kan het je opleveren?

Spirit geeft je nieuwe inzichten in je huidige situatie waardoor je meer gaat leven in het hier en nu, vanuit je hart en de verbinding met je innerlijke zijn.

We werken met een driedimensionaliteit waardoor ervaringen uit het verleden in het heden worden beleefd en in een nieuwe nog te verkennen toekomst worden geprojecteerd.

Dit leidt tot manifestatie op verschillende vlakken, zoals

- het ontdekken en neerzetten van je kracht;

- het lopen van jouw unieke pad;

- nieuwe betekenisvolle relaties;

- authentieke verbindingen met anderen;

- meer voldoening op professioneel vlak;

- het ontdekken van je zielsmissie.

Wie zijn we?

We zijn storytellers, ontdekkingsreizigers, wayfinders zonder vaste kaart met intuïtie als kompas en de horizon als ankerpunt. Doorheen afscheid en ontmoeting, moeilijke en moedige confrontaties heeft het leven ons getransformeerd tot wie we zijn, elk van ons uniek en authentiek. Dankbaarheid en levenservaringen zijn vaste waarden en fundamenteel in onze missie.

Kristin Baute, kortweg Kri, heeft een uitzonderlijk aangeboren talent en zesde zintuig om vanuit de bron van pure liefde ‘helder te zien’ en’ helder te voelen’ in de diepste psychologische, emotionele en energetische bewegingen die de kern van het leven en de mens uitmaken. Zij is mysticus en medium met een devoot hart. Haar vaardigheid om inspirerend te coachen vertrekt vanuit de werkelijke belangstelling voor de ander!

Kristin is verpleegkundige, master sofrologe, welzijnscoach en gesprekstherapeute, ze geeft trainingen en workshops aan leidinggevenden en verpleegkundigen. Ze is bezieler van het sofro center te Gent/ Oostakker.

Specialisatie: Reading, healing, blokkades losmaken, leren ontdekken van je eigen DNA-waarden, sofrologie

Ingrid Van Camp, kortweg Gridje, verdiepte zich reeds op zeer jonge leeftijd in lichaamskunst, sjamanisme, hogere kennis en oude Mystieke wijsheden. Disfunctionele interne processen van mensen op een respectvolle manier bespreekbaar en hanteerbaar maken is haar passie door middel van beeldtaal, lichaamstaal en stem. Gridje leert jou je lichaam en geest in balans brengen, biedt ondersteuning en coaching bij levensvragen, wijst jou het begin van de weg.

Ingrid is master sofrologe, transformatie coach, bezieler en oprichter van Het IXde Huis te Kumtich, totaalpraktijk in welzijn en levenskunst.

Specialisatie: Padwerk, salutogenese, sofrologie, soundhealing, kosmische numerologie.

Katrien De Groote, kortweg Kat, is een geboren verbinder en ervaringsdeskundige in leadership. Zij hanteert een brede innovatieve blik en maakt visuele concepten tot concrete werkvormen.

Leadership vanuit gelijkwaardigheid, gebaseerd op diepe inzichten voor de toekomst, is haar passie.

Als creatief integraal coach is Kat toegewijd aan het detecteren, ontwikkelen en ondersteunen van de diepste uitdrukking van het menselijk potentieel.

Katrien is – samen met Fernand, Lynn en Kirsten - oprichter en bezieler van ConTribUte, een collectief van mensen die organisaties op weg wil zetten om in hun volle kracht te komen, dit vanuit verbinding met hun DNA en met een vernieuwende blik op hun toekomst. Verbinder in hart en nieren, weet zij het beste van zichzelf te geven en anderen hierin te inspireren.

Specialisatie: Leadership, verbinder, creatief ontdekker, krachtgever, inspirator, soundhealing, reading, healing, sofrologie.